Upisi

DRUGI – JESENSKI UPISNI ROK 2023. / 2024.

PRIJAVE KANDIDATA  predviđene su za period  28. – 30. kolovoza 2023. g. 

Iste će se odvijati, kao i u prvom upisnom roku, elektroničkim putem (online) preko mrežne stranice Informacijskog sustava prijava i upisa u učenički dom: https://domovi.e-upisi.hr/

Napomena: Obavještavamo vas da je za jesenski upisni rok ostalo 15 slobodnih  mjesta za učenike (M) i 0 slobodnih mjesta za učenice (Ž).

Detaljne obavijesti o proceduri prijava i upisa u jesenskom upisnom roku možete pronaći na poveznici: Natječaj za prijam učenika u učeničke domove u šk. g. 2023./2024.

Jesenski upisni rok za šk. 2023./2024.

PRVI – LJETNI UPISNI ROK 2023. / 2024.

Poštovani učenici i roditelji,

Obavještavamo vas da će se prijave za upis učenika u učeničke domove u školskoj godini 2023./2024. podnositi i provoditi (kao i protekle dvije godine) elektroničkim putem (online) preko mrežne stranice Informacijskog sustava prijava i upisa u učenički dom:  https://domovi.e-upisi.hr/ 

Sve obavijesti o načinu i rokovima prijava, potrebnoj dokumentaciji i slično pročitajte iz Natječaja i Odluke za prijam učenika u učeničke domove, te podrobnih informacija koje su dostupne niže u tekstu. 

Naglašavamo kako Učenički dom Novi Zagreb ima 90 slobodnih mjesta od čega je 56 rezervirano za mladiće, a 34 za djevojke. 

Natječaj za prijam učenika u učeničke domove u šk. godini 2023. / 2024. :

Odluka za prijam učenika u učeničke domove u šk. godini 2023. / 2024. :

Ljetni upisni rok za šk. 2023./2024.

Konačna ljestvica poretka učenika koji su ostvarili pravo upisa u UD Novi Zagreb bit će formirana i dostupna na poveznici: domovi.e-upisi.hr 

VAŽNO: Savjetujemo roditelje i učenike koji su ispod crte za pravo upisa u naš dom (56 je konačan broj upisa za dječake i 34 za djevojke – uključujući i ta mjesta) da pratite pomicanje ljestvice poretka sukladno izmjenama i prvotnim odabirima upisnika!

Ukoliko ste ostvarili pravo upisa ovjera ugovora za upis u Učenički dom Novi Zagreb bit će u razdoblju: 18. i 19.07. 2023. (utorak i srijeda) od 9.00 – 15.00h!

NAPOMENA: Učenici koji su ostvarili pravo upisa NISU automatski UPISANI U DOM. Učenici se smatraju upisanima u dom tek nakon potpisa i ovjere ugovora od strane jednog od roditelja/skrbnika koji mora imati važeći osobni dokument (OI ili putovnicu)!

Pri dolasku na ovjeru ugovora molimo Vas da ponesete popunjene privole, izjave i zdravstveni upitnik (obrasci dostupni niže pod rubrikom – Obrasci za upis), te potpisanu Upisnicu u Učenički dom Novi Zagreb (dostupnu na mrežnoj stranici na kojoj ste i obavili upis: domovi.e-upisi.hr) i liječničku potvrdu o nepostojanju kontraindikacija za smještaj u učenički dom (istu izdaje obiteljski liječnik, a potvrda medicine rada nije valjana). 

Također, molimo Vas da popunite i naš online obrazac dostupan na sljedećoj poveznici: ONLINE OBRAZAC: PODACI O UČENIKU

Obrasci za upis:

Objava (eventualnih) slobodnih upisnih mjesta za jesenski upisni rok bit će  20. 7. 2023.

U slučaju bilo kakvih nedoumica, pitanja i/ili poteškoća dostupni smo na broj: +385912338743 u vremenu od 9.00h do 17.00h.

Sretno svim učenicima u ostvarivanju prava upisa i čestitke onima koji to i realiziraju. Veselimo se dolasku nove generacije učenika/ca!