OBAVIJEST ZA MATURANTE

Poštovani roditelji/skrbnici,

Bliži se povratak naših maturanata u školske klupe, pa tako i u Učenički dom.

Sukladno epidemiološkoj situaciji i izvanrednim mjerama opreza svim su domovima i školskim institucijama propisane upute kako se ponašati za vrijeme polaganja ispita državne mature.

Iznimno je važno da poštujemo sve upute i ponašamo se u skladu s propisanim smjernicama, stoga molimo sve roditelje i učenike da pomno pročitaju službene naputke HZJZ-a, dostupne i na našoj web stranici, kako bi zajedno spriječili i suzbili bilo kakvu sumnju na zarazu Covidom 19.

Za vrijeme trajanja stručnih ispita i tijekom boravka u domu molimo naše maturante da se odgovorno ponašaju, a pod tim mislimo na odlaske u teretane, automat klubove, ugostiteljske objekte i sl., dakle da se suzdrže od okupljanja. Ako je moguće molimo i da vikendima ostanete u Učeničkom domu, radi vaših roditelja, vas samih i naših djelatnika. U slučaju da se samo jedna osoba od nas u Domu zarazi, svi ćemo morati u izolaciju i nećemo izvršiti tj. finalizirati ono zbog čeka smo tu, a to je državna matura – vaša budućnost…

U Učenički dom Novi Zagreb možete useliti u nedjelju, 7. 6. 2020 od 15.00h (napomena: roditelji i ostatak obitelji neće vas moći dopratiti do soba jer nikakve posjete nisu dozvoljene).

Nakon svega, veselimo se našoj zajedničkoj maturalnoj večeri, da se svečano pozdravimo kako smo to radili i generacijama prije.

Dragi naši maturanti, sretan povratak i želimo vam izniman uspjeh na maturi!!!