Nogometni turnir

 

IMG_0429

 

I ove godine organiziran je nogometni turnir – natjecanje među odgojnim skupinama. Sudjelovalo je svih 9 muških odgojnih skupina, odnosno 59 učenika.

Tih 9 skupina je podijeljeno u 3 grupe, po 3 ekipe, koje su međusobno unutar svoje grupe igrale svaki sa svakim. Po dvije najbolje ekipe išle su dalje;  iz A grupe: IV. i III. odg., iz B grupe: VIII. I VII. odg., a iz C grupe: XI. i IX. odg.. Poslije prvog kruga formirane su 3 grupe, a pobjednici iz tih grupa: IV., VII. i VIII. odg. skup. su išle u „Final 3“.  U finalu najbolja je bila VII. odgojna skupina koja je uvjerljivo pobijedila druge dvije skupine, dok je VIII. odg. imala jednu pobjedu i tako završila na drugom mjestu, treće mjesto pripalo je vrlo borbenoj IV. odg. skupini. Najbolji strijelac sa 6 golova bio je Marijan Grubišić.

 

IMG_0425

IMG_0426

IMG_0427

 

 

 

 

 

 

 

 

Na gotovo svim utakmicama vladala je prava navijačka atmosfera,igrači su se držali pravila, „fair playa, zašto se pobrinuo naš profesionalni sudac gospodin Andrija Mandurić.“Finalne dvoboje svojih ekipa pratili su odgajatelji Jozo Grgat i Anđelko Gluić.

Na kraju natjecanja svečano su proglašeni pobjednici te podijeljene medalje i priznanja.

Organizator: Robert Galić, prof. (27.3.2014.)