JESEN U DOMU 2021.g.

Naše jesensko druženje koje je, nažalost, izostalo prethodne školske godine s obzirom na epidemiološke mjere ove smo godine upriličili u domskom dvorištu. Doskočili smo mjerama i u dobrim vremenskim uvjetima organizirali smo naš tradicionalni pozdrav jeseni na ulazu u 3. paviljon. Kako nam je bilo pogledajte i pročitajte u nastavku…

Na nešto drugačijoj sceni svoje umijeće kazivanja stihova pokazali su nam redom: prof. Vlatka Jakovljević, Ines Vojković, Laura Bošnjak, Morena Cindrić, Paola Sekušak i Marta Tominac. Glumački talenti Karla Zeko, Karla Panižić, Lara Fuček, Gabrijel Grediček, Arwen Zrinski i Lara Duhović prezentirali su nam domske crtice života i dokazali kako nas čeka zanimljiva teatarska budućnost doma. Izuzev njih program smo upotpunili i glazbom.  S ponešto klasike „počastile su nas“ Marija Kralj na klarinetu i Lavinia Jaić na flauti, a iznenađenje večeri bio je naš harmonikaš Gabrijel Grediček.

Svi su sudionici bili sjajni. Zahvaljujemo im na angažmanu i ponosni smo na njih, a i na našu publiku koja nam je uljepšala druženje uz male gastro jesenske delicije. Korona nam je na jedno vrijeme protekle godine uskratila ovakva druženja, no nadamo se u budućnosti da ćemo izostanak istih nadoknaditi i da ćemo se sve više vratiti na staru bezbrižnost i društvene događaje koji upotpunjavaju naš domski život.

Autor teksta: Matea Ćukušić, prof.